onsdag 30 mars 2011

Mora - Rögle

Efter Rögles bragdmatch borta mot Modo så är det då dags för en måste match mot Mora. Vid seger så ser det riktigt bra inför söndagens match hemma mot Södertälje.

Mora - Rögle 1-3
Mora har två raka segrar mot Södertälje, men jag tror att Rögle är för starka och kommer att gå vinnande ur denna striden. Hoppas att Rögle åker mycket skridsko idag och att Fransson spikar igen.


Växjö - Modo 2-3
Modo ligger risigt till och måste vinna för att inte halka efter i toppstriden. Men deras uppgift blir inte enkelt. Serieledarna Växjö har spelat otroligt bra och kommer nog att spela på ren glädje. Men Växjö har aldrig varit i denna situationen förut och frågan är om Malmös kvalseriefrossa från 2008 kommer att upprepa sig. Förlorar Växjö i kväll så tror jag inte de tar sig till Elitserien. Men skulle det bli Växjö seger så tyder allt på att Växjö kommer att spela i Elitserien nästa år.

Södertälje - Örebro 2-4
Södertälje tar emot ett avsågat Örebro. Allt annat än en hemmaseger vore en skräll. Jag tror att Örebro kan skrälla. De har inget att spela för, medans Södertälje gick på en rejäl omgång senast mot Växjö.

Inga kommentarer: